Avrupa’nın en iyi müzik telefonu

Avrupa’nın en iyi müzik telefonu

2008 yılında W910 modeli ile En iyi cep telefonu ödülünü alan Sony Ericsson, şimdi de W995 modeli ile Avrupa’nın en iyi müzik telefonu ödülüne sahip oldu. W995 modeli üstün özellikleri ve harika tasarımı ile bir çok kişinin ilgisini çekmiş durumda.

Sony Ericsson W995iSony Ericsson W995i özellikleri:

  • 49 x 97 x 15 mm boyutlarında, 113 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 9 saat konuşma, 370 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği,
  • 262144 renkli, 240 x 320 px ekran
  • 118 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 8.1 MP kamera, 20X yakınlaştırma
  • 3G, Görüntülü görüşme, Mobil TV
  • Kablosuz internet, GPS desteği

Sony Ericsson W995i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Harika görüntü kalitesi
W995’in önemli özelliklerinden biri ekran kalitesi. Parlak ve net 2.6 inç geniş ekranında videolarınızı mükemmel kalitede izleyebilir ve olağanüstü sesler dinleyebilirsiniz. Media Go yazılımı ile videolarınızı bilgisayardan W995'e aktarmak çok kolay. Videoları sorunsuz izleyebilmeniz için, aktarma işlemi sırasında videolar telefonunuza uyacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılır.

Harika kamera
8.1 MP kameraya sahip W995 için sadece müzik telefonu demek doğru olmaz. Kamerası, ses kalitesi, 3 boyutlu oyunlar, teknik özellikler ve 3G servislerine tam uyumuyla W995 kusursuz bir multi medya cep telefonu. Yüz tanıma teknolojisine sahip kamerası ile net fotoğraflar çekebilir ve fotoğraflarınızı kalite kaybı olmadan A3 boyutuna kadar olan boyutlarda basabilirsiniz.

Harika müzik
W995'te aynı zamanda güçlü stereo hoparlörler var ve 3.5 mm standart kulaklık yuvasını destekliyor. W995'inizde net ses teknolojisini destekleyen çok kaliteli bir kulaklık olduğu için, Clear Stereo ve Clear Bass'ın olağanüstü ses kalitesinde dinleyebilirsiniz. Walkman müzik çalar aynı zamanda SensMe ve sallayarak müzik değiştirme özelliklerini de destekliyor.

Media Go desteği
Media Go bilgisayarınızdaki müzik, video ve fotoğraflarınızı kolayca aktarmanızı sağlayan kullanışlı bir yazılımdır. Medya dosyalarını otomatik olarak telefonda kullanmaya uygun hale getirir, yani 8 GB Memory Stick Micro üzerinde çok sayıda tam uzunlukta film depolayabilirsiniz. Media Go ile W995’in video özellikleri birleştiğinde, videolarınızı pırıl pırıl kalitede izleyebilirsiniz. Ayrıca, Media Go eğlence kitaplığınıza düzen vermenizi ve yeni podcast'lar bulmanızı sağlar.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 5.09.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler