Avrupa'da 3 dk. sonra %75 indirimli

Avrupa'da 3 dk. sonra %75 indirimli

Kurumsal ya da bireysel tüm faturalı hat sahibi Turkcell’liler Avrupa’dayken yaptıkları konuşmalar için, günde 3 dakikadan sonra yüzde 75 indirimli olarak konuşabiliyorlar.

Nasıl katılacağım?
Kampanyadan yararlanmak için Evet yazıp 5575’e SMS atan kurumsal ya da bireysel tüm faturalı hat sahibi Turkcell’liler Avrupa’dayken yaptıkları konuşmalar için, günde 3 dakikadan sonra yüzde 75 indirimli olarak konuşabiliyorlar.

Tek seferlik abonelikle tüm Avrupa seyahatlerinde yüzde 75 indirim hakkına sahip olan Turkcell’liler, ilk 3 dakika içinse Turkcell Dünya tarifesinden ücretlendiriliyor. Kampanya sadece Avrupa’dan başlatılan çağrılar için geçerli.

Yüzde 75 indirim kampanyası hangi ülkeleri kapsıyor?
Almanya, Andora, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Karadağ.



Eklenme tarihi: 17.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler