AveaMüzik ile 2 ay bedava Müzik İndir

AveaMüzik ile 2 ay bedava Müzik İndir

Avea Müzikİndir üyeleri hem cep telefonlarına hem de bilgisayarlarına onbinlerce şarkı arasından dilediklerini ücretsiz indirebiliyorlar. Üyeliği olan aboneler bilgisayarlarına ya da cep telefonlarına indirdikleri şarkıları kişisel müzik çalarlarında da dinleyebiliyorlar.

Sony Ericsson W880iİlk 2 ay ücretsiz indirme
Avea aboneleri Müzikİndir üyeliği kapsamında MÜYAP (Türkiye Müzik Yapımcıları Derneği) kataloğundaki 80 binin üzerindeki şarkı arasından her ay dilediği 200 şarkıyı indirebilirler. Yeni Avea hat alan faturalı hat abonelerine 2 fatura dönemi boyunca, faturasız hat sahiplerine ise hatları aktif olduktan sonra 15 gün içinde 100 ve üzeri kontör yüklemelerinden itibaren 60 gün süresince Müzikİndir üyeliğini hediye ediyor.

Şifre almayı unutmayın
Mevcut Avea abonelerinden aylık fatura tutarı 35 YTL ve üzeri olan faturalı hat abonelerimize ve tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyen faturasız hat sahiplerine Müzikİndir üyeliği Avea'dan hediye. Bu fırsatlardan yararlanmak için portal şifrenize gerek var. Şifrenizi unuttuysanız cep telefonunuzun mesaj menüsüne girerek SIFRE yazıp 9244’e kısa mesaj gönderin. Her şifre talebi, 1 SMS/2 kontör ile ücretlendiriliyor.



Eklenme tarihi: 7.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler