Avea’dan yılbaşı hediyesi

Avea’dan yılbaşı hediyesi

Avea biDünya servisini kullanarak cep telefonunuza içerik indirip 5 HTC Touch veya 100 Sony Ericsson K790 telefondan birine sahip olabilirsiniz. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Müzikİndir, Poli Melodi, Mono Melodi, Gerçek Ses, Logo, Duvar Kağıdı, Tema, Video, Ringa, Oyun, Astroloji Paketlerinden herhangi birini satın alan aboneler çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Sony Ericsson K790iServis ücretlendirmeleri
Müzikİndir servisi şarkı indirme başına faturalı hatlar için 2,7 YTL, faturasız hatlar için 25 kontör; Mono Melodi, Poli Melodi, Logo, Duvar Kağıdı servisi içerik başına faturalı hatlar için 12 standart SMS, faturasız hatlar için 24 kontör; Gerçek Ses, Tema, Video servisi içerik başına faturalı hatlar için 16 standart SMS, faturasız hatlar için 32 kontör; Oyun servisi içerik başına faturalı hatlar için 54 standart SMS, faturasız hatlar için 108 kontör; Astroloji Paketi abonelik ücreti faturalı hatlar için haftalık 1,25 YTL, faturasız hatlar için 12 kontör; Ringa servisi içerik başına faturalı hatlar için 6 standart SMS, faturasız hatlar için 12 kontör olarak ücretlendirilmekte.

Sony Ericsson K790i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

HTC TouchOyun alana 5 çekiliş hakkı
Katılımcılara Ringa içeriklerinin her bir satın alması için 1; Astroloji Paket aboneliği için 1; melodi, logo ve duvar kağıdı içeriklerinin her bir satın alması için 2; gerçek ses, tema, video içeriklerinin her bir satın alması için 3; oyun içeriklerinin her bir satın alması için 5 çekiliş hakkı verilecektir.

HTC Touch ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Listeye Ekle: Sitemizdeki cep telefonlarını incelerken, istediğiniz telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçebilir, seçtiğiniz bu telefonları kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz. Mobiletişim size bir çok sanal mağazalardaki fiyat bilgilerini de sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 21.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler