Avea’dan şirketler için online işlemler

Avea’dan şirketler için online işlemler

Avea abonesi şirket çalışanları "Şirketler için Online İşlemler" hizmeti ile işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilecekler. Avea bu hizmet sayesinde, zamanı kısıtlı kurumsal müşterilerinin çağrı merkezlerini kullanmadan internet üzerinden işlemlerini çok daha hızlı gerçekleştirerek hayatlarını kolaylaştırmayı ve yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.
Samsung SGH-G800
Şirketlere zaman kazandıracak
Bilgi şifre değişikliği, hatla ilgili işlemler, fatura işlemleri, bilinmeyen numaralar ve biDünya işlemlerinin kolay ve hızlı yapıldığı bu hizmetten faydalanmak için Şirketler İçin Online İşlem Merkezi'ne üye olmak yeterli. Üye olmak için yapılması gerekense "Kayıt olmak istiyorum" sayfasından Avea numarasını girip, sonrasında cep telefonuna gelen şifre ile işlem merkezine girmek.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 14.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler