Avea’dan konuşturan tarife: ToplanGel

Avea’dan konuşturan tarife: ToplanGel

Avea’nın yeni faturalı tarifesi ToplanGel ile aboneler, birbirleriyle her ay tam 300 dakika ücretsiz konuşma fırsatını elde ediyorlar. Üstelik 1 Ocak 2008’e kadar yeni abonelikle tarifeye kayıt olan aboneler aylık tarife ücretini 3 fatura dönemi boyunca 5.9 YTL değil, sadece 2.9 YTL olarak ödüyorlar.

Avea’dan konuşturan tarife: ToplanGelDiğerleri ile 29 Ykr’a
Yeni tarifede seçtiğiniz 10 kişi ile aylık 5,9 YTL karşılığında 300 dakika görüşme süresi alıyorsunuz. Bu süreyi sadece grubunuzdaki 10 kişiyle görüşerek kullanabilirsiniz. Diğer Avealıları, sabit telefonları ve diğer operatörleri aramanın dakikası ise 29 Ykr. DAKIKA yazıp 6000'e kısa mesaj göndererek kaç dakikalık sürenizin kaldığını öğrenebilirsiniz. Yeni tarifeye geçmek ve grubunuzu belirlemek için 500 Avea Müşteri Hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 5.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler