Avea’dan Geyikleri konuşturacak kampanya

Avea’dan Geyikleri konuşturacak kampanya

Vodafone’un Geyikli Kampanyasına ilk cevap Avea’dan geldi. Avea, Nisan ayı boyunca faturalı tüm abonelerine 30 dakikalık ücretsiz konuşma süresi verdi. 30 dakikalık bu ücretsiz konuşma süresini sadece sabit telefonları arayarak harcayabiliyorsunuz. Kampanyaya katılmak için mesaj beklemek de yok, mesaj göndermek de.
Avea’dan Geyikleri konuşturacak kampanya
Kampanya detayları:
Kampanya Nisan ayı fatura dönemi için geçerli olup, 22 Mart-22 Nisan, 26 Mart-26 Nisan ve 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasındaki ilgili fatura dönemlerinde yapılan ilk 30 dakikalık sabit hat aramalarını kapsamaktadır. 30 dakika sonrasındaki aramalar tarifenin sabit hat arama ücreti üzerinden ücretlendiriliyor.

Mobilize Bilgi
Avea, 10 milyon abonesi ile Türkiye'nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörüdür. Yeni nesil şebekesi ile Türkiye nüfusunun %94'üne hizmet veren şirket "Avea" markası ile gerek kurumsal gerekse bireysel hizmetleriyle hızla büyümekte, gerek teknoloji ve altyapıya, gerekse yönetim ve çalışanlarına sürekli olarak yatırım yapmaktadır. 2.200 çalışanıyla, 174 ülkede 465 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, onlara en kaliteli hizmeti sunan öncü şirket olma vizyonu ile müşterilerine son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaktadır.



Eklenme tarihi: 5.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler