Avea’dan bol kazandıran gol kampanyası

Avea’dan bol kazandıran gol kampanyası

Avea’nın yeni Futbol Paketi kampanyası benzeri olmayan bir özelliğe sahip. Takımınızın Futbol Paketleri'ne abone olarak, onlar gol attıkça siz de kontör kazanabilirsiniz. Takımınızın yaptığı maçlarda attığı her bir gol için faturasız hatlar 3 kontör, faturalı hatlar ise 1 dakika kazanabiliyor. Kazandığınız kontör ve dakikalar maçlar tamamlandıktan sonra hattınıza yükleniyor.Anycool DS66N

Her gole 3 kontör hediye
Avea Futbol Paketlerinde maç sonuçlarının yanında haftalık fikstür, maçlar öncesinde ilk 11 ve maçın künyesi, ilk yarı, maç sonucu ve goller, toplu sonuçlar, puan durumu ve kulüp haberleri bulunuyor. Avea Futbol paketlerinden birine abone olmak için FB, GS, TS yada BJK yazarak 9494’e göndermeniz yeterli. Aboneliğinizi *100# menüsünden de yapabilirsiniz. Avea Futbol Paketleri'nin haftalık abonelik ücreti faturalı hatlar için 1,25 YTL, faturasız hatlar için 12 kontör.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 20.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler