Avea’dan 100 bilgisayar sınıfı daha

Avea’dan 100 bilgisayar sınıfı daha

Avea, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa hayata geçirdiği “Avea Bilişim Teknolojisi Sınıfları” projesine kaldığı yerden devam ediyor. Avea, Türkiye’nin geleceğini temsil eden genç nesile somut bir katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yenilikçi projelerle Türkiye’nin temel sorunlarından biri olan eğitime çözüm getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaç doğrultusunda Avea, 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile başlattığı “Avea Bilişim Teknolojileri Sınıfları” projesi kapsamında Haziran 2007’de Türkiye genelinde 100 okula 100 bilgisayar sınıfı kurulumunu tamamladı ve toplam 2100 adet bilgisayarı tüm gerekli donanımıyla birlikte öğrencilerin hizmetine sundu.

Nokia N81İlerisi için 100 sınıf daha geliyor
Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirilen projenin devamında 100 sınıf daha kurarak bilişim teknolojileri sınıfları sayısını 200’e çıkartmayı hedeflediğini açıklayan Avea, aynı zamanda “Avea Bilişim Teknolojileri Sınıfları”nın hepsini Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygun olarak akıllı tahta, projeksiyon ve ekipmanları ile donatacak. Böylece, AB standartlarında 200 Bilişim Teknolojisi Sınıfı ve toplam 4200 adet bilgisayar gençlerin kullanımına sunulmuş olacak.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 25.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler