Avea'da şirketlere konuşturan tarife

Avea'da şirketlere konuşturan tarife

Avea’nın Tümİş tarifesi ile kurumsal aboneler, hem kendi hatları arasında hem de Avea kullanan tüm şirket hatları ile aylık 17 YTL sabit ücret karşılığında 1200 dakikaya kadar ücretsiz konuşuyorlar. Üstelik diğer tüm yönleri ve diğer Avealıları sadece 24,5 Ykr’ye arıyorlar. Tümİş tarifesine geçmek için en az 2 aboneye sahip şirket hattınızın bulunması gerekiyot. Şirket hattına geçiş işlemleri için Avea abone merkezine başvurmanız yeterlidir.Nokia 5500 Sport Music Edition

İki farklı seçenek
Yeni tarife şirketlere iki farklı seçenek sunuyor. Tümİş tarifesinde aylık 12 YTL karşılığında 500 dakikalık görüşme süresi verilirken, 17 YTL karşılığında 1200 dakikalık görüşme süresi alabiliyorsunuz. Aldığınız bu dakikaları sadece şirket hattı kullanan Avealıları ararken kullanabiliyorsunuz. Kullanım süresi aylık olduğundan dolayı süre satın aldıktan sonra bir ay içerisinde kullanmadığınız dakikalar siliniyor.

Mobilize Bilgi
Avea, 9 milyonu aşan abone sayısı ile Türkiye'nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörüdür. 1.900 çalışanıyla, 165 ülkede 376 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, onlara en kaliteli hizmeti sunan öncü şirket olma vizyonu ile müşterilerine son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Türkiye nüfusunun % 93,3'ü Avea'nın kapsama alanı içerisinde yer almaktadır.



Eklenme tarihi: 20.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler