Vringo Nokia Cep Telefonu kampanyası

Vringo Nokia Cep Telefonu kampanyası

10 Mayıs 2010 tarihine kadar Vringo'ya üye olan Avealılar, 20 adet Nokia 6300i'den birine sahip olma fırsatını yakalıyor.

Nokia 6300iVringo nedir?
Vringo, arkadaşınızı aradığınızda, telefonu çalarken sizin seçtiğiniz videonun onun ekranında oynamasını sağlayan eğlenceli bir servistir. İster bu siteden seçtiğiniz, ister kendi çektiğiniz videoları arkadaşlarınıza Vringo (görüntülü zil) olarak tanımlayabilirsiniz.

Nasıl katılacağım?
Avea Vringo’dan yararlanmak isteyen abonelerin SIFRE yazıp 9520'ye ücretsiz SMS göndermeleri yeterli.

Sol taraftaki üyelik girişi ekranından Avea online işlemler şifrenizle giriş yaptıktan sonra Vringo'yu Yükle linkine tıklayarak Vringo'nuzu yükleyebilirsiniz
Seçtiğiniz videonun arkadaşınızın ekranında oynaması için arkadaşınızın telefonunda Vringo uygulaması yüklenmiş olmalıdır.

Ücretlendirme
Vringo servisini uygulama üzerinden, WEB ya da WAP’tan kullanmak aylık 8 SMS/ 16 kontördür.

Vringo koleksiyonuna ekleyeceğiniz;

  • Ücretsiz Vringo'lar için bir bedel talep edilmez.
  • Her ücretli Vringo için 1 defa ücretlendirilirsiniz ve satın aldığınız bu içeriği ek ücret ödemeden istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Destekleyen Telefonlar
Vringo servisini telefonunuza yüklemek ve kullanmak için telefonunuzun Vringo'yu desteklemesi gerekir. Buraya tıklayarak sitenin yan tarafındaki Destekleyen Cihazlar listesinden telefonunuzun marka ve modelini kontrol edebilirsiniz.

Video indirme sırasında data için ekstra ücret öder miyim ?
Vringo'da üyelik ücreti ve ücretli içeriklerin bedeli haricinde herhangi bir ücret talep edilmez. Cep telefonunuzdaki Vringo uygulamasını kullanarak videoları telefonunuza indirirken data için ekstra bir ücret ödemezsiniz.

Şifremi unuttum?
Vringo sayfasına 6 haneli Avea online işlemler şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız SIFRE yazıp, 9520’ye gönderin, şifreniz cebinize gelsin.9520’ye gönderilen tüm mesajlar ücretsizdir.



Eklenme tarihi: 9.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler