Avea Tümİş Ofis tarifesi

Avea Tümİş Ofis tarifesi

Avea’nın Tümİş+Ofis tarifesini kullanan şirketler, hem tüm ev ve iş telefonlarını, hem de Avea şirket hatlarını 3200 dakikaya kadar ücretsiz arıyor. Avea Tümİş+Ofis tarifesi ile abonelerine KDV dahil 9,99 YTL aylık ücret karşılığında tüm ev, iş telefonları ve Avea şirket hatlarıyla ücretsiz konuşma fırsatı sağlıyor. Üstelik yurtiçi diğer tüm yönlerle konuşmanın dakikası da sadece 24,5 YKr.

3200 dakika ücretsiz
Tümİş+Ofis tarifesindeki kurumsal aboneler, sadece kendi şirketlerindeki hatlarla değil, hem ev hem iş telefonlarıyla, hem de Avea şirket hattı kullanan tedarikçileriyle, müşterileriyle, iş ortaklarıyla ayda 3200 dakikaya kadar (50 saatin üzerinde) ücretsiz konuşuyor.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 21.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler