Avea TümDünya artık 10 kontör

Avea TümDünya artık 10 kontör

TümDünya paketi ile abonelerini hem yurtdışı aramalarda hem de yurtdışındayken alınan çağrılarda avantajlı fiyata konuşturan Avea, şimdi faturasız hat sahibi abonelerinden 50 kontör yerine 10 kontör kayıt ücreti alıyor.

Trident MB770Avea TümDünya kayıt
3 Mart 2009 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında TümDünya paketine üye olan faturasız aboneler, 50 kontör olan kayıt ücreti yerine sadece 10 kontör ödüyor. Kampanya döneminde pakete üye olmak isteyen abonelerin, Avea Müşteri Hizmetlerini aramaları veya KAYIT yazıp 2525'e kısa mesaj göndermeleri yeterli.

TümDünya paketinin avantajlı dünyası
TümDünya paketine üye olan faturalı ve faturasız tüm aboneler, mevcut tarifelerini değiştirmeden hem yurtdışını avantajlı arıyor hem de yurtdışındayken aldıkları çağrılarda avantajlı paket fiyatından faydalanabiliyor. TümDünya paketiyle faturalı hat sahibi Avea aboneleri aylık 7,95 YTL kullanım bedeli karşılığı yurtdışı aramalarını dakikası 25 YKr'den, faturasız hat kullanıcıları ise kampanya kapsamında 10 kontör kayıt ücreti karşılığında yurtdışı aramalarını süre sınırı olmadan dakikası 4 kontörden gerçekleştirebiliyor.



Eklenme tarihi: 23.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler