Avea teknolojisi taksiye biniyor

Avea teknolojisi taksiye biniyor

Avea ve OKİ Telekomünikasyon işbirliği ile hayata geçirilen 'Sarı Karıncalar' projesi aracılığıyla Ankara'daki ticari taksilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Ankara'daki ticari taksilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen Sarı Karıncalar projesi ile Ankara'da hizmet veren 7700 ticari taksiye araçların konumu ve hareketi hakkında bilgi veren TAKBUL Araç Takip ve Güvenlik Sistemi takılması hedefleniyor.
Motorola Sidekick Slide
Araç ile iletişim sağlanacak
Avea'nın EDGE altyapısı ve SIM kartını kullanarak aktif hale gelen TAKBUL sistemi sayesinde taksilerin nerede olduğu anlık olarak belirlenebilecek. Öte yandan sistemin yerleştirildiği araç ile 7/24 hizmet veren izleme merkezi arasında haberleşme kurularak araç ve kişi güvenliği sağlanacak.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 31.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler