Avea, Sınırsız’ları uyarıyor

Avea, Sınırsız’ları uyarıyor

Avea, ayda 67 TL’ye her yöne 10.000 dakika konuşturan Sınırsız tarifesindeki abonelerini uyarıyor. Sınırsız tarifesindeki bazı abonelerin, hatlarını farklı amaçlarla kullandıklarını iddia eden Avea, bu abonelere ayda 57 TL’ye her yöne 1000 dakika paketini öneriyor.

Benzersiz tarife
Avea sınırsız tarifesi ilk çıktığı günden beri sürekli gündemde kaldı. Önce şebekeler arası bağlantının kilitlenmesine ve Avea abonelerinin büyük bir kısmının görüşme yapamamasına neden olan Sınırsız tarife, bir süreliğine abone alımını durdurmuştu. Yakın zamanda tekrar abone alımına başlayan tarifede şimdi de aboneler, 10.000 dakikayı geçmeseler bile uyarılıyor ve tarifeleri değiştiriliyor.

Kontör kazanma
Sınırsız tarifedeki bir çok kişinin, Vodafone abonelerini arayıp Cep Aran kampanyasından kontör kazandırdıklarını belirtiliyor. Bu kapsamda hem Avea hem de Vodafone hattı olanlar kendilerini arayarak telefonlarını saatlerce açık bırakıyor ve kontör kazanıyorlar. Avea çeşitli gerekçelerle tarifelerini iptal ettiği aboneler için "Tarife koşullarını değiştirme hakkının gizliliğinden" yararlandığını belirtiyor.



Eklenme tarihi: 22.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler