Avea Samsung S5503 kampanyası

Avea Samsung S5503 kampanyası

3G teknolojisine uyumlu görüntülü görüşme özelliğine sahip 3.2 MP kameralı Samsung S5503 Avea bayilerinde 259TL'ye satılıyor. Telefonla birlikte 3 ay boyunca her ay 1.000 dakika şebeke içi görüşme ve 1 GB internet paketi de hediye ediliyor.

Kampanya detayları:

  • Kampanya 30 Eylül 2010 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kurumsal hatlar dışındaki tüm Avea aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
  • Numarasını taşıyarak gelen aboneler, her yöne konuşma süresi hediyesi kampanyasına katılırlarsa, bu kampanyaya katılamazlar.
  • Kullanılmayan hediyeler 30 gün sonunda silinir.
  • Hediye harcamalarında öncelik tarifenize ait hediyelerdir. Tarifenizdeki hediyeler bittikten sonra bu kampanyadan kazandığınız hediyeleri kullanabilirsiniz.
  • Ücretlendirme peryodu konuşma için 1 saniye, internet için 1 byte’tır.

Samsung S5503 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Kampanyaya nasıl katılacağım?
Kampanya dahilinde satın alacağınız Samsung S5503’ün kutusundan çıkan şifreyi 5503'e göndererek kampanya kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya kayıt SMS'iniz ücretsizdir. Hediye kullanımlar hattınıza yüklendiğinde bilgilendirme mesajı alacaksınız.

Faturasız hatlar 10 TL yüklemeli
Faturasız hatlarda kampanya kayıt SMS gönderimi sonrasında 7 gün içerisinde en az 10 TL yükleme yapmak gereklidir. Yükleme sonrasında hediyeleriniz hattınıza tanımlanır. 2. Ve 3. Ay için yine 10 TL yüklemeniz gerekmektedir. Katılım mesajını gönderdikten sonra 7 gün içerisinde yükleme yapmazsanız kampanyadan yararlanamazsınız.



Eklenme tarihi: 31.07.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler