Avea Samsung 3G kampanyası

Avea Samsung 3G kampanyası

Avea, 3G uyumlu Samsung marka L700 modelini satın alan faturalı/faturasız yeni aboneler ile mevcut faturalı bireysel ve kurumsal abonelerine, 6 ay boyunca her ay 200 dakika konuşma ve 3G'li servislerden oluşan 3G Hoş Geldin Paketi'ni ücretsiz sunuyor.

28 Şubat tarihine kadar gerçekleşecek kampanya ile Avea'nın faturalı, faturasız yeni aboneleri; 3G uyumlu Samsung marka L700 modeline 289 TL ödeyerek sahip olabiliyorlar. 6 aydır faturasını düzenli ve geciktirmeden ödeyen mevcut kamu, faturalı bireysel heryöne tarifelerdeki aboneler ile faturalı kurumsal abonelere ise; 18 ay boyunca ayda 14,90 TL taksitle Samsung marka L700 modeline sahip olma avantajı sunuluyor.

Samsung SGH-L700Kampanyaya Katılım:

  • Aboneler, kampanya dahilinde satın alınan Samsung cep telefonu kutularından çıkan şifreyi 5540'a göndererek kampanyaya katılabilir.
  • Kampanyaya katılım SMS'i gönderildiğinde otomatik olarak 3G aboneliği başvurusu da yapılmış olunur.

Faturasız Aboneler:
  • Yeni ve mevcut faturasız aboneler, kampanya dahilindeki cihazlardan satın alarak ve bu telefonların cihaz kutularından çıkacak şifreyi 5540'a göndererek kampanyaya katılacaklardır.
  • Aboneler kampanyaya katılım SMS'i gönderdiklerinde 3G Hoş Geldin Paketi, 6 ay boyunca her ay abonelerin hattına yüklenecektir.
  • Kampanya kapsamında abonelere, yükleyecekleri her 100 veya üzerinde kontör karşılığında, yurt içi bütün Avea hatları ve sabit hatlarla yapacakları görüşmelerde geçerli 200 dakika hediye edilecektir.
  • Aboneler, kampanya kapsamında verilen hediye dakikalardan, kampanyaya katılım tarihinden sonra ilk 7 gün içinde 100 veya üzerinde kontör yükledikleri takdirde yararlanmaya hak kazanacaklardır.
  • Hediye dakikalar 6 ay içinde yapılacak en fazla 6 yükleme için geçerlidir.
  • Numara taşıma ile gelen faturasız aboneler, Avea faturasız NT teklifi ve 3G Hoş Geldin Paketi'nden yararlanacak olup, ayrıca bu kampanya kapsamındaki hediye dakikalardan yararlanamayacaktır.

Faturalı Aboneler:
  • Yeni ve numara taşıma ile gelen bütün kamu, faturalı kurumsal ve faturalı bireysel aboneler peşin teklif seçeneğiyle kampanyadan yararlanabilir, karşılığında 18 ay Avea'da kalma taahhüdü alınır. Aboneler Avea Çalışan ve Çalışan Aile tarifeleri aboneleri kampanya kapsamı dışında tutulacaktır.
  • Son 6 aydır düzenli ve zamanında fatura ödemiş tüm mevcut kamu, mevcut faturalı bireysel heryöne tarifeleri aboneleri ile mevcut faturalı kurumsal aboneler taahhütlü teklif seçeneğiyle (14,90 TL X 18 ay olarak) faydalanabilecektir.
  • Aboneler, kampanyaya katılım SMS'i gönderdiklerinde 6 ay boyunca her ay Avea 3G Hoş Geldin Paketi ve Avea hatları ve sabit hatlarla görüşmelerde geçerli 200 dakika kazanacaklardır.
  • Faturalı aboneler 18 aylık bağlılık taahhüdü imzalayarak hediyelerden yararlanabilir. Bağlılık taahhüdüne uymayan aboneler için; 60 TL ceza tutarı ile kalan cihaz taksitleri bedeli abonelerin son faturalarına yansıtılır.

Samsung L700 ⇒ 14,90 TL x 18 ay

Peşin teklifte sunulan cihaz fiyatı; Samsung L700 için 289 TL'dir.

Samsung L700 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 2.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler