Avea ŞakaFon

Avea ŞakaFon

Avea ŞakaFon ile cep telefonunuza hiçbir yazılım yüklemeden karşı tarafa iletilen sesinizi değiştirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit: 9933’ü aramak. Çocuk, kadın ve erkek seslerinden birini seçerek karşı tarafa bağlanıyor ve görüşmenizi bu tonlarda yapabiliyorsunuz.

Avea_sakafonAvea ŞakaFon nasıl kullanılır?
9933'ü aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi servis hakkında ücretsiz olarak bilgilendirecek ve sizden konuşmak istediğiniz ses tonunu seçmenizi isteyecektir. Çocuk sesi için 1'i, kadın sesi için 2'yi, erkek sesi için 3'ü tuşlayınız. Ses seçiminizden sonra sesli yanıt sistemi aramak istediğiniz numarayı tuşlamanızı isteyecek ve numarayı girdiğiniz takdirde çağrınızı bağlayacaktır. Konuşma sırasında 4'ü tuşlayarak kendi ses tonunuza dönebilirsiniz.

Dakikası 8 kontör
Avea Şakafon servisi, dakikası 4 SMS/8 kontör olarak ücretlendirilir. 9933'ü aradığınızda ücretlendirme, servis bilgilendirme mesajı sonundaki sinyal sesinden 1 dakika sonra başlar. Şakafon servisi ile yaptığınız aramalarda numaranız aradığınız kişi tarafından görülmelidir. Numaranızı gizleyerek arama yaptığınız durumda da numaranız aradığınız kişi tarafından görülecektir.



Eklenme tarihi: 18.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler