Avea online işlemler çok kolay

Avea online işlemler çok kolay

Web Online İşlem Merkezi'nin aboneler tarafından daha kolay ve etkin kullanılabilmesi amacıyla Şifre ve Parola işlemlerinde kullanım kolaylığı sağlayan Avea, abonelerinin hızını artırmaya devam ediyor.

Samsung M7500 Emporio ArmaniDefalarca parola sorma yok
Artık, yeni online işlem şifresi almak isteyen abonelerin SIFRE yazıp 9520'ye göndermeleri yeterli. Bu sayede yeni şifre, aboneye SMS ile ücretsiz olarak gönderiliyor. Böylelikle, Avea aboneleri online işlemlerde kullandıkları şifre ve parolalarını hiçbir ücret ödemeden alabiliyorlar. Ayrıca parola gerektiren işlem sayısı 11'den 3'e düşürüldü. Bir defa giriş yapan aboneye defalarca parola sorulmuyor . Böylece aboneler, web üzerinden işlemlerini daha kolay ve basit bir şekilde yapabiliyor.

Geliştirmeler sürüyor
Avea online işlemlerinde kullanıcı dostu bir arayüze sahip olabilmek ve abonelerin aradıkları servislere daha hızlı ulaşmasını sağlamak için işlem menülerini de yeniledi. Artık avea aboneleri paket işlemleri menüsü ile GPRS paket 5 üyesi olabiliyorlar. Eklenecek yeni fonksiyonlarla Avea Online işlemler daha da zenginleşmye devam edecek.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 28.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler