Avea, Müşteri Hizmetlerini genişletiyor

Avea, Müşteri Hizmetlerini genişletiyor

Avea, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacıyla mevcut iş modeline ek olarak çağrı merkezi hizmeti veren iki servis sağlayıcı firma üzerinden vermeye başladı.

LG LollipopAvea Çağrı Merkezi bünyesindeki gelen çağrılar operasyonunun bir kısmını, "Assitt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş."nin, bir sosyal sorumluluk projesi olarak Erzincan'da hizmete açtığı, yeni çağrı merkezi kompleksindeki yaklaşık 100 müşteri temsilcisi yürütücek. Bununla birlikte Avea gelen çağrılar operasyonu, mevcut İstanbul, Ankara ve Erzincan operasyonlarından da yürütülmeye devam edecek.

Avea Müşteri Hizmetleri dış arama operasyonu kapsamında yürütülen müşteri bağlığı ve memnuniyetini amaçlayan dış arama operasyonunun bir kısmı ise 42 ülkede faaliyet gösteren bir servis sağlayıcı olan "Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri" tarafından yürütülecek. "Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri", Avea'nın çapraz satış, kampanyalar, müşteri memnuniyeti ve bağlılığı aramaları operasyonlarının bir bölümünü sürdürecek.



Eklenme tarihi: 22.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler