Avea Mobil İmza

Avea Mobil İmza

Vergi mükellefleri, Avea Mobil İmza sayesinde artık birçok vergi işlemini internetten daha güvenli ve hızlı gerçekleştiriyor Avea Mobil İmza uygulamalarının alanını genişleten Avea, gerçekleştirdiği işbirlikleri ile abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

HTC Touch Cruise 09Vergi dairesine gitmek yok
Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan anlaşma sayesinde Avea aboneleri, vergi dairesine gitmeden Avea Mobil İmzaları ile elektronik ortamda İnternet Vergi Dairesinden tahakkuk, tahsilat ve borç bilgileri gibi daha birçok vergi işlemini daha güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Kullanıcı kodu ve şifre almalısınız
Kendi vergi dairelerine başvurarak İnternet Vergi Dairesi kullanıcı kodu ve şifresi alan Avea Mobil İmza sahibi mükellefler, İnternet Vergi Dairesi'ne giriş yaptıklarında, “İnternet Vergi Dairesi Uygulamalarına Tek Noktadan Giriş” özelliği sayesinde ikinci bir şifre girişine gerek kalmadan E-Beyanname ve Elektronik Bilgi Transferi (BTRANS) uygulamalarına geçiş yapabiliyor.

Neler yapabilirsiniz?
Bu sayede mükellefler, haklarında yurtdışı çıkış yasağı olup olmadığını, Gümrük Çıkış Beyannameleri ile ilgili bilgileri ve vergi ödemelerinde bilgi eksikliği, yanlışlıklar nedeniyle hesaplara işlenemeyen ödemelerini görebiliyor. Bununla birlikte internet sitesindeki Motorlu Taşıt Sorgulaması ile araç sahipleri araçlarının bilgilerine ulaşabiliyor, “Kredi Kartı İle Ödeme” hizmeti sayesinde de araçlarının motorlu taşıtlar vergisi borçlarını ve trafik cezalarını internet sitesinden kredi kartları ile kolayca ödeyebiliyorlar.

Hangi bankalarda geçerli?
Avea aboneleri, Avea Mobil İmzalarını; Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Bank Asya, Türkiye Finans Katılım Bankası, Tekstilbank, E-Devlet Kapısı, Fatih Belediyesi, Eminönü Belediyesi, Merkezi Kayıt Kuruluşu, Türk Patent Enstitüsü gibi pek çok anlaşmalı kurumda kullanabiliyor.



Eklenme tarihi: 25.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu satın alma rehberi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler