Avea MasterCard kampanyası

Avea MasterCard kampanyası

Avea’dan yeni hat alan MasterCard ticari kart sahibi tüm şirketler, faturalarında yüzde 10 indirim elde ediyor. 5 Kasım 2009 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında bir ya da daha fazla Avea Kurumsal Hat alan ve bu hattın faturası için MasterCard şirket kartlarına otomatik ödeme talimatı veren şirketler, faturalarında her ay yüzde 10 özel indirim kazanıyor.

Nokia 1202Otomatik ödeme talimatı
Ayrıca kampanya katılım süresinden bağımsız olarak şirketler, kurumsal hatları ve otomatik ödeme talimatları aktif olduğu sürece indirimden faydalanabiliyor. Kampanyaya katılmak için istediğiniz şirket tarifesini seçebiliyorsunuz. İndirim kazanabilmek için MasterCard şirket kartlarına otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekiyor.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 1.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler