Avea marka indirimleri

Avea marka indirimleri

Avea’nın marka indirim kampanyası başladı. Onlarca markada indirimler ve fırsatlar Avea abonelerini bekliyor. Kampanyalara katılmak için markaya ait kısa mesajı 4580’e göndermeniz gerekiyor. Gönderilen her mesaj 1 SMS ücretinde. İşte indirim ve fırsat sunan markalar:

  • AtlasJet %10 indirim
    Atlas Jet'ten iç hat ve Kıbrıs seferlerinde %10 İndirim. AVEA aboneleri kampanya dönemi boyunca günde en fazla 1 ve ayda en fazla 5 kez indirimden yararlanılabilir. Tüm Atlasjet satış ofisleri ve acentalarından, çağrı merkezinden ve Atlasjet web sayfasından bilet alınabilir. İndirim, vergi ve tüm harçlar hariç bedel üzerinden geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için ATLASJET yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4-30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.

  • Mitsubishi %5 indirim
    Mitsubishi'den Lancer Evolution, L200 ve Pajero modellerinde anahtar teslim fiyatı üzerinden %5 indirim. Aynı modellerin satış sonrası hizmetlerinde %10 indirim. Kampanyadan yararlanmak için MITSUBISHI yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. ampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • YKM: Her 75 TL’ye 15 TL indirim
    Her 75 TL'lik alışverişe anında 15 TL indirim. AVEA abonelerine özel sezon indiriminin yanında %10 indirim daha. Kampanyadan yararlanmak için YKM yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4-22 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.

  • Atasun Güneş gözlüklerinde %25 indirim
    Atasun Optik'ten Channel ve Cartier marka güneş gözlükleri, kontakt lens ve fırsat ürünleri hariç tüm ürünlerde ekstra %25 indirim. Kampanyadan yararlanmak için ATASUN yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Bisse’de %25 indirim
    Bisse'den Avea'lılara özel tüm ürünlerde %20 indirim. Babanız için yapacağınız alışverişte, özel tasarımlı kalem seti de BİSSE' nin hayatınızdaki bu özel erkeğe hediyesi... Kampanyadan yararlanmak için BISSE yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Casper %10 indirim
    Casper'dan Nirvana CPM T960-4K15 Modeline Avea'lılara özel %10 indirim. Kampanyadan yararlanmak için CASPER yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • DeFacto %20 indirim
    De Facto'dan AVEA'lılara özel etiketli ürünlerde ek %20 indirim. Kampanyadan yararlanmak için DEFACTO yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Hepsiburada.com %5 indirim
    Cep telefonundan bilgisayara binlerce ürün seçeneğiyle Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi hepsiburada.com'da Avea'lılara özel %5 indirim. Kampanyadan yararlanmak için hepsiburada.com yazıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • KFC: İkinci menü bedava
    KFC'den aldığınız ikinci menu ücretsiz. Bu promosyon, tüm KFC restoranlarında ve evlere serviste geçerlidir. Burger Menü (Fillet/Zinger burger+normal boy patates+normal boy içecek) veya 5'li Hot Wings Menü (5 parça Acılı kanat + normal boy patates+normal boy içecek) alanlar ikinci Burger Menü veya 5'li Hot Wings Menüyü hediye olarak almaya hak kazanırlar. Kampanyadan yararlanmak için KFC yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Medical Park özel fırsat
    Bilgi ve randevu için aradığınız ilin alan kodu ile birlikte 444 44 84'ü arayabilirsiniz! Medical Park Hastaneler Grubu. Kampanyadan yararlanmak için MEDICAL yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • MNG Turizm’den %30’a varan indirim
    MNG Turizm'den WOW ve 100'den fazla otelde %30'a varan indirim. Ayrıca erken rezervasyon indiriminin üzerine Avea'lılara özel %5 indirim daha. Kampanyadan yararlanmak için MNG yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Pizza Hut: İçecek ve pizzanın ikincisi hediye
    Pizza Hut'tan Pizza ve içecek alana aynı yada daha düşük fiyatlı 2. Pizza ve içecek ücretsiz. Promosyon, restoran servisinde, paket serviste ve evlere serviste geçerlidir. Promosyon, dipsos pizza çeşitlerinde ve promosyonlu pizza çeşitlerinde geçerli değildir. Kampanyadan yararlanmak için PIZZAHUT yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • SPX’den %20 indirim
    SPX'ten tüm ürünler için nakitte %20, taksitte %10 indirim. Kampanyadan yararlanmak için SPX yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Sürat Kargo %45 indirim
    Sürat Kargo'dan kurumsal harici kargo hizmetlerinde %45 indirim. Kampanyadan yararlanmak için SURAT yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

  • Toyiki’den %15 indirim
    Dünyaca ünlü çocuk markalarında AVEA'lılara belirli ürünlerde %15, diğer tüm ürünlerde %10 indirim. Toyiki'den AVEA'lılara belirli ürünlerde %10 indirim. Kampanyadan yararlanmak için TOYIKI yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4-30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.

  • WOW otellerinde %20 indirim
    WOW Topkapı Palace, WOW Kremlin Palace ve WOW Bodrum Resort Otellerinde AVEA'lılara özel %20 indirim. Kampanyadan yararlanmak için WOW yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir. Kampanya 4 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya hakkında
  • Bu Kampanya 4 Haziran 2009 - 31 Temmuz 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan tüm Avea aboneleri yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamındaki indirimlerden sınırsız kez yararlanılabilir. (Atlas Jet hariç)
  • 1 şifre, sadece 1 kişi için kullanılabilir, her bir abone için ayrı şifre istenir.
  • Kampanya indirim oranı ve indirimler her marka tarafından belirlenen ürünlerde geçerli olacaktır.

Nasıl şifre alacağım?
Abonelerin kampanya şifreleri için, kampanyaya dahil olan ve Avea tarafından belirtilen şekilde yazılacak marka isimlerini 4580'e kısa mesaj göndermeleri ve SMS ile gelecek şifre ve cep telefonu numaralarını ilgili markanın mağazasındaki yetkiliye belirtmeleri gerekmektedir. 4580 kısa koduna gönderilen bir kısa mesaj 1 SMS / 2 kontör olarak ücretlendirilir.

Bir indirim şifresi ile kampanyadan kaç kez yararlanılabilir?
Bir indirim şifresi ile bir kez kampanyadan yararlanılabilir. Tekrar yararlanmak isteyen abonelerin yeniden şifre alması gereklidir.

Kampanyadan sınırsız kez yararlanılabilir mi?
Atlasjet ile yapılan uçuşlar, günde en fazla 1 ve ayda en fazla 5 kez indirimli gerçekleştirilebilir. Diğer markalar için kampanya dönemleri boyunca sınırsız kez indirimlerden yararlanılabilir.



Eklenme tarihi: 4.06.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler