Avea Lig Paketi

Avea Lig Paketi

Avea yenilenen spor servisi Lig paketi ile maçların özet görüntülerini maç bitiminden kısa bir süre sonra abonelerine gönderecek. Gönderilecek özet görüntüler içerisinde sadece goller değil, maçın önemli anları da iletilecek.

Özet görüntüler wap.avea.com.tr’de (1)
Maçların tartışmalı ve önemli pozisyonlarını, atılan gol videolarını ekstra bir ücret ödemeden defalarca izleyebiliyorsunuz. Çünkü videoları izlerken ve Lig Paketi wap sayfalarında gezerken tükettiğiniz veri için ayrıca ücretlendirilmiyorsunuz. Paket üyeliğiniz devam ettiği sürece; tüm takımların, 2010 -2011 sezonunda oynanmış maçlarının videolu arşivine ve haftanın maçlarının zengin içeriklerine maçtan kısa bir süre sonra Lig Paketi wap sayfasından ulaşabiliyorsunuz.

Alacağınız Bilgi mesajları (2)

  • Maç öncesinde; maçın saati, yeri ve hakemi (3)
  • Maç günü; gol bilgisi, kırmızı kartlar ve ilk yarı sonucu (4)
  • Maçın sonucu (3)
  • Maçtan görüntülerin bulunduğu foto galeri sayfası (4)
  • Maç bilgilerinin, maçın özetinin ve gol videolarının sunulduğu wap sayfası (3)
  • Haftanın son maçından sonra puan durumu ve haftalık fikstür
  • Son haftanın maçlarının sonuçlarının ve videolarının sunulduğu wap sayfası

Servis açıklamaları:
  • (1) TFF 2. Lig, 3. Lig ve diğer amatör ligler dahil değildir.
  • (2) Futbol Paketi üyeliği bulunan abonelere, aynı içerikli mesajlar bir kere gönderilecektir. Mesajlar, Bank Asya 1. Ligi maçları için gönderilmez. Bank Asya Ligi maçlarının özet görüntülerine Lig Paketi wap sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • (3) Bilgiler sadece takımı belli üyelere gönderilecektir. Üye olurken takımınızı belirtmediyseniz, takımınızın adını yazıp 9045'e gönderin.
  • (4) Bilgiler sadece GS, FB, BJK ve TS takımları için gönderilecektir.

Avea Lig paketine üyelik
Lig Paketine LIG bosluk takımınızın adını yazıp, 9045'e göndererek üye olabilirsiniz. Takımınızın adını Türkçe karakterler kullanmadan yazınız. Lig Paketi'ne Lig Paketi wap sayfasından ya da *100# servisi Bilgi menüsünden de üye olabilirsiniz.

Örnekler: LIG FENERBAHCE, LIG BESIKTAS, LIG ISTANBULBB veya LIG IBB, LIG GENCLERBIRLIGI

Takımınızı seçme
Takım adınızı belirtmeden LIG yazıp 9045'e gönderdiğiniz takdirde, Lig Paketine üyeliğiniz başlatılır, fakat takımınızın maçları ile ilgili bilgilendirme mesajları cep telefonunuza gönderilmez. Takımınızı belirtmeden başlattığınız bir üyeliğiniz bulunuyorsa, LIG bosluk takımınızın adını yazıp, 9045'e göndererek, bilgilendirme mesajlarından faydalanmak üzere takımınızı tanımlayabilirsiniz.

Avea Lig paketi iptal
Lig Paketi üyeliğinizi IPTAL LIG yazıp, 9045'e göndererek, Lig Paketi wap sayfasından ya da *100# servisi Bilgi menüsünden sonlandırabilirsiniz.

Ücretlendirme:
Lig Paketi üyelik ücreti; haftalık 1,5 TL'dir. Paket üyeliği haftalık olup, üyeliğinizi iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenecektir. Videoları izlerken ve Lig Paketi wap sayfalarında gezerken tükettiğiniz veri için ayrıca ücretlendirilmezsiniz.



Eklenme tarihi: 24.08.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler