Avea Kral Tarife

Avea Kral Tarife

Avea Kral Tarife'de yüklediğiniz TL miktarına göre her yöne dakikası 10 Kuruşa konuşabilirsiniz. Yani 3 TL yüklerseniz 3 gün, 10 TL yüklerseniz 10 gün boyunca her yöne 1 dakikası 10 Kuruşa konuşabilirsiniz. Ayrıca numarasını taşıyarak Kral Tarife'ye gelenler, eski operatöründekilerle 1 yıl boyunca her ay 5 saat konuşmak bedava konuşma avantajına sahip oluyor.

HTC Desire SÜcretlendirme:
Yüklediğiniz miktar kadar gün boyunca her yöne 1 dakikası 10 Kuruşa konuşursunuz. 20 TL yükleyenler 20 gün, 25 TL yükleyenler 25 gün, 30 TL yükleyenler 30 gün boyunca indirim kazanır. En yüksek indirim günü 90 gündür. 90 TL’nin üzerindeki yüklemelerde indirim günü artmaz. Kısa mesaj her yöne 50 Kuruştur. İndirim bittikten sonra her yöne 1 dakikası 40 Kuruş olarak ücretlendirilirsiniz.

Tarifeye nasıl geçeceğim?
Kral Tarife'de olmayan faturasız Avea aboneleri, KRAL yazıp 1110'a kısa mesaj göndererek Kral Tarife'ye geçebilirler. Numarasını taşıyarak Kral Tarife'ye geçenler bu mesajı gönderdikten sonra 5 saat konuşma süresi kazanmak için tek seferde en az 20 TL yüklemeleri gerekmektedir.

Tarife geçiş ücreti:
Yeni hat satın alarak veya Numarasını taşıyarak Kral tarifeye geçen abonelerden tarife geçiş ücreti alınmaz. Mevcut Avea aboneleri Kral tarifeye geçtiklerinde eğer faturalı hat kullanıcısı ise 20 TL, faturasız hat kullanıcısı ise 10 TL tarife geçiş ücreti öder.

Yükleme şartları:
İndirimden yararlanabilmek için en az 1 TL yüklemeniz gerekmektedir. 1 TL yüklediğinizde 1 gün boyunca her yöne 1 dakikası 10 Kuruşa konuşursunuz. Yükleme yapmadığınız durumlarda indirimsiz tarife her yöne 1 dakikası 40 Kuruş şeklinde olacaktır.

Kampanya detayları:

  • Bedava dakikalarınızı sorgulamak icin BILGI yazıp 1110'a ucretsiz mesaj göndermen yeterlidir.
  • 5 saat bedava konuşma sadece numaranızı taşıdığınız operatör ile yapacağınız görüşmelerde geçerlidir.
  • Tarifedeki arama fiyatlarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • Hattınıza küsüratlı yükleme yaptığınızda, yüklediğiniz miktarın tam sayı kısmına bakılır. Yani 2.5 TL yüklediğinizde 2 gün indirimli konuşursunuz.
  • Kral Tarife'ye özel Numara Taşıma teklifinden faydalanan aboneler, diğer numara taşıma kampanyalarından faydalanamazlar.



Eklenme tarihi: 7.03.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler