Avea kontörlü Jet modem kampanyası

Avea kontörlü Jet modem kampanyası

Mobil modemler SIM kart ile çalıştığından ve yapılan kampanyalarda faturalı hatta sahip SIM kartlar kullanıldığından dolayı kullanıcılar 55 TL’ye yaklaşan vergiyi faturalarında görünce şaşkınlık geçiriyorlardı. Bununla birlikte paket ücreti de faturaya dahil edilince ödemeniz gereken ilk fatura oldukça yüksek geliyordu.

Kontörlü 3G internet kampanyası
Avea abonelerini faturalı hat vergisinden kurtarmak için, içinde kontörlü hatta sahip SIM kart yer alan yeni bir Jet Mobil Modem hediyeli 3G internet kampanyası başlattı. Kontratsız pakette 99 TL karşılığında Avea Jet Mobil Modem cihazı, 1 GB internet, 20 kontör yüklü SIM kart ve 12 ay boyunca ayda 10 saat TTNet Wi-Fi kullanım hakkı sunuyor.

Kampanya detayları:

  • Kampanya, 5 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerlidir.
  • Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • Verilen SIM kart, sesli görüşmelere ve mesajlaşmaya açıktır.
  • 1 GB'lık internet paketinin paket aşım ücreti tüm vergiler dahil 0,05 TL / MB’dır.

1 GB internet aktivasyonu
Paket içerisinden çıkan kartın arkasında yer alan şifreyi, paket içerisinde yer alan SIM karttan 2277'e gönderiniz. Ücretsiz internet paketiniz hattınıza gün içerisinde tanımlanacak ve size hattınıza bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

TTNet Wi-Fi hizmetinden nasıl faydalanırım?
  • TTNET WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın wifi özelliğini açın.
  • Kablosuz ağlardan (SSID) "TTNET WiFi"ı seçin.
  • Bilgisayarınızda yüklü web tarayıcınız (Internet Explorer, Firefox vb.) ile herhangi bir sayfaya gitmeye çalıştığınızda otomatik olarak karşılama sayfasına yönlendirilecektir.
  • Karşınıza çıkan sayfada, Avea Jet Mobil Modem USB Stick kutunuzdan çıkan Kullanıcı adı ve Şifre bilgilerinizi girerek TTNET WiFi'yı kullanmaya başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler