KimNerede'ymiş Öğren kampanyası

KimNerede'ymiş Öğren kampanyası

Sevdiklerinin nerede olduğunu merak mı ediyorsun? İşte KimNerede servisinden çifte fırsat! KimNerede ile sevdiklerinin nerede olduğunu öğrenirken, 40 adet Samsung L700 cep telefonundan birini kazanma şansı yakalayabilirsin.

Samsung SGH-L70030 Aralık 2009 - 26 Ocak 2010 tarihleri arasında KimNerede servisine üye olan şanslı 40 aboneden biri ol, Samsung L700 kazan!

Hemen aile üyesi eklemek için EKLE boşluk eklemek istediğiniz telefon numarasını yaz 2940'a SMS gönder.

Örnek:
EKLE
905551234567

KimNerede servis üyeliği eklenmek istenen kişi SMS ile onay verdiği zaman başlayacaktır.

Nasıl kullanacağım?
KimNerede servisiyle sevdiklerinin, arkadaşlarının nerede olduğunu internette harita üzerinde görebilir, istersen SMS ile öğrenebilirsin. Tek yapman gereken http://kimnerede.avea.com.tr'ye tıklamak, aile üyelerini, arkadaşlarını eklemek ve izinleri almak. KimNerede'ye, Avea online işlemler şifresiyle giriş yapabilirsin. Cep telefonunun mesaj menüsünden SIFRE yazıp, 9520 kısa numarasına göndererek şifre alabilirsin.

Ücretlendirme
KimNerede'ymiş Öğren Kampanyası kapsamında KimNerede servisine üye olan faturalı aboneler aylık 6 TL, faturasız aboneler aylık 40 kontör ile ücretlendirilecektir. Bu bedel karşılığında 2 hat izlenebilir. 2 hat üzerine eklenecek her ek hat aylık 2 TL / 14 kontör ile ücretlendirilecektir.
Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.



Eklenme tarihi: 5.01.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler