Avea Kim Nerede

Avea Kim Nerede

Avea yeni ve benzersiz servisi Kim Nerede ile telefonunuza ait herhangi ekstra bir özellik olmadan sevdiklerinizin konumlarını kontrol etmenizi sağlıyor. Seçtiğiniz kişilerin konumlarını kısa mesaj ile öğrenebiliyorsunuz. İsterseniz takibinizi internet üzerinden de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Nasıl bir servis?
Bu servis, size izin veren bir Avea numarasının konumunu, cep telefonunuzdan veya internet üzerinden takip etme imkanı sağlıyor. Örnek olarak çocuğunuzun telefon numarasını takip listenize ekleyerek, cep telefonunuzdan istediğiniz zamanlarda sorgulama yapabilir ve okulda olup olmadığını anlayabilirsiniz. İsterseniz de internet üzerinden takip edebilir, geçtiği yolları, takip ettiği güzergahı görebilirsiniz. Servis ile bir kişinin bulunması gereken alanı sınırlandırabiliyorsunuz. Mesela çocuğunuz sizin belirlediğiniz zaman dilimi içerisinde okul bölgesi dışına çıkarsa sistem size otomatik olarak mesaj gönderiyor ve çocuğunuzun okul bölgesinden uzaklaştığını haber veriyor.

Kimler kullanabilir?
Çocuklarını merak eden anne ve babalar, çalışan aileler, yaşlı akrabaları bulunanlar vb gibi. Mesela seyahat eden yolcularınızın yerini öğrenmek için, aramak yerine mesajla veya internet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. İnternetteki özel menü sayesinde karşınıza gelen Türkiye haritasında, mekan bilgilerini öğrenmek istediğiniz kişinin sokak bilgilerine kadar ayrıntıda nerede olduğunu görebilirsiniz. Hangi noktadan saat kaçta geçmiş bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Nasıl kullanacağım?
Tek yapmanız gereken kimnerede.avea.com.tr'ye tıklamak, aile üyelerinizi, arkadaşlarınızı eklemek ve izinleri almak. KimNerede'ye, Avea online işlemler şifrenizle giriş yapabilirsiniz, eğer şifreniz yoksa ya da unuttuysanız, cep telefonunuzun mesaj menüsünden SIFRE yazıp 9520 kısa numarasına göndererek şifre alabilirsiniz.

Avea Kim Nerede



Eklenme tarihi: 15.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler