Avea ile cep telefonundan TV keyfi

Avea ile cep telefonundan TV keyfi

Avea, mobil TV uygulamasını genişletiyor. MobilVizyon servisi ile birçok TV kanalını cep telefonundan seyrettiren Avea; şimdi de MobilTürk ile yaptığı işbirliği kapsamında History Channel, Crime and Investigation Network ve Biography Channel gibi yeni birçok TV kanalını MobilTürk Mobil TV servisi ile abonelerine ulaştırıyor.Samsung SGH-i450

Vizyona girecek filmler frangmanları
Cep telefonunun konuşma dışındaki işlevlerini bütünleşik bir hizmet haline dönüştüren Avea; EDGE teknolojisi ile daha hızlı hale getirdiği mobil TV’si MobilVizyon servisi ile cep telefonlarından TV seyretmeyi, trafik kameralarına ulaşmayı, vizyona girecek filmlerin fragmanlarını izlemeyi ve IMKB’de işlem gören hisse senetlerini takip etmeyi sağlıyor. Bu sayede cep telefonları gün geçtikce televizyondan farksız hale geliyor.

Mobil TV alanında sunduğu hizmetlerin çeşitliliğini ve kalitesini yeni işbirlikleriyle pekiştiren Avea’nın yeni iş ortağı ise Türkiye’nin öncü mobil teknoloji firmalarından MobilTürk. Bu işbirliği çerçevesinde MobilTürk, dünyanın önde gelen mobil teknoloji ve içerik sağlayıcılarından ROK Grubu ile bir güç birliği sağlayarak Avea abonelerine, normal televizyonlarda bulamayacakları içeriği cep telefonundan elde etme fırsatını sunuyor.

Bir çok yabancı kanal bulunuyor
MobilTürk ile yapılan işbirliği ile Avea aboneleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Avrupa Kupası maçlarını sunan All Sports; dünyanın önde gelen müzik kanallarından POPWORLD; Cartoon Classic ve Mobilkids isimli çocuk kanalları; dizi filmler sunan mizah kanalı ve Zone Realty, Bloopers Mobile, Extreme Mobile, Fifth Gear gibi pek çok kanala ulaşabiliyor.

Mobilize Bilgi
Avea, 8 milyon abonesi ile Türkiye'nin en genç mobil iletişim operatörüdür. 1.900'ü aşkın çalışanıyla, 164 ülkede 367 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, müşterilerine son teknolojinin imkanlarını sunmaktadır. Şu anda Türkiye nüfusunun % 93,3'ü Avea'nın kapsama alanı içerisinde yer almaktadır.



Eklenme tarihi: 24.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler