Avea HTC One Mini kampanyası ile “mini” sahibi olmak çok kolay

Avea HTC One Mini kampanyası ile “mini” sahibi olmak çok kolay

Avea; hem telefonlarda hem de tabletlerde son dönemde görmeye alışık olduğumuz “mini” versiyonlar arasına 2 ay önce katılan HTC One Mini için özel bir kampanya hazırladı.

31 Aralık tarihine kadar tüm Avea kart sahiplerinin faydalanabileceği kampanya kapsamında, kullanıcıların konuşma, mesajlaşma ve internet ihtiyaçlarına uygun pek çok farklı paket dahilinde tarifeler belirlendi. Örneğin; 500 dakika konuşma, 500 SMS ve 1 GB interneti kapsayan her şey dahil küçük paket için 24 ay taahhüt ile ayda 106 TL ödeyerek HTC One Mini’ye sahip olabiliyorsunuz. Veya taahhüt olayına girmeden cihazı peşin almak istediğinizde 1399 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ile bir HTC One Mini’niz oluyor, Avea da size ilk 3 ay boyunca 250 MB internet hediye ediyor.



Telefonun özelliklerine göz attığımızda, özel metal gövdesi, kompakt 4,3’’ görüntüleme ekranı, tek elle kullanım kolaylığı gibi özellikler ön plana çıkıyor. Cihaz, çift ön stereo hoparlör ile güçlü, Beats Audio™ ile stüdyo kalitesinde ses vaat ediyor.

Giriş ekranı dakikası dakikasına otomatik olarak güncellenen HTC One Mini, kullanıcının etkinliklerinden önemli kareler seçerek onlara 30 saniyelik bir gösteri hazırlıyor. Üstelik ek efekt için müzik teması seçeneği sunarak kullanıcıya kendi özel filmini yapma şansı tanıyor.

HTC UltraPixel kamera, 1.6 MP ön kamera, HTC Sense™ ile Android™, Qualcomm Snapdragon 400, Dual-core 1.4 GHz işlemci ile donatılan Mini, büyük abilerinin ödül kazanan özellikleriyle donatıldı.



Eklenme tarihi: 6.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler