Avea hava durumu paketi ilk ay ücretsiz

Avea hava durumu paketi ilk ay ücretsiz

Avea Hava durumuna abone olanlar ilk ay için ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorlar. Hava Durumu paketinde İstanbul, Ankara ve İzmir’in en düşük ve en yüksek hava tahmin raporları yer alıyor. Avea Hava Durumu paketine abone olmak için, cep telefonunuzun mesaj kısmına HAVA yazıp boşluk bıraktıktan sonra bulunduğunuz ilin plaka kodunu ekleyerek 9494‘e göndermeniz yeterli.
Örnek mesaj: HAVA 34

Avea hava durumu paketi ilk ay ücretsiz


Hava Durumu paketi sadece İstanbul, Ankara ve İzmir için hizmet vermektedir. Aboneliğiniz ilk ay ücretsizdir. Eğer devam ederseniz ilk ayın sonundan itibaren haftalık 0.5 YTL / 4 kontör olarak ücretlendirilecektir. Devam etmek istemezseniz paketinizi ilk ay sonunda iptal ettirmeniz gerekmektedir. Abonelik iptali için IPTAL yazıp boşluk bırakın, HAVA yazın ve 9494‘e gönderin.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 6.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler