Avea gökyüzünde de güldürüyor

Avea gökyüzünde de güldürüyor

Türkiye’de cep telefonu kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için fark yaratan hizmetler sunan Avea, kapsama alanını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ayında uçaklarda GSM hizmeti veren İsviçre merkezli OnAir ile dünyadaki diğer opertörler ile aynı anda “Uluslarararası Dolaşım” servis açılışını yapan Avea, şimdi de Norveçli GSM operatörü AeroMobile ile yine dünyadaki diğer operatörler ile aynı anda uçaklarda GSM hizmeti sunarak gökyüzündeki kapsama alanını genişletiyor.Nokia N82

Diğer operatörlerle aynı anda
Yapılan anlaşma sayesinde faturalı ve faturasız tüm Avea aboneleri, uydu üzerinden hizmet veren AeroMobile şirketinin şebekesinden faydalanarak, uluslararası dolaşım servislerinin aktif olması durumunda hiçbir ekstra işlem yapmadan, kendi cep telefonları ile GSM hizmetlerinden faydalanabilecekler. AeroMobile ve OnAir’in uydu destekli kablosuz iletişim imkanı sunan bu hizmeti sayesinde, seyahat eden yolcular uçuş süresince sevdikleri ve aileleri ile kolaylıkla haberleşebilecekler.

İlerleyen günlerde genişleyecek
OnAir şirketi ile yapılan anlaşma kapsamında ilk uçuş AirFrance, AeroMobile şirketi ile yapılan anlaşma kapsamında ise ilk uçuş Emirates Havayolları ile yapılacak. İlerleyen dönemlerde bu hizmetin farklı havayollarında da kullanımı mümkün olacak. İlklere imza atan Avea, sağladığı bu hizmet sayesinde bahsi geçen şirketlerin ticari uçuşlarının başlaması ile abonelerine Türkiye'de bir ilk olarak uçaklarda GSM hizmetlerinden faydalanma imkanı sunacak.

  • 5 MP kamera, GPS, Görüntülü görüşme, Wireless özelliklerinin, aynı anda hangi telefonda olduğunu görmek için tıklayınız...

    Mobilize Bilgi
    Avea, 9 milyonu aşan abone sayısı ile Türkiye'nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörüdür. 1.900 çalışanıyla, 165 ülkede 376 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, onlara en kaliteli hizmeti sunan öncü şirket olma vizyonu ile müşterilerine son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Türkiye nüfusunun % 93,3'ü Avea'nın kapsama alanı içerisinde yer almaktadır.



    Eklenme tarihi: 19.11.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler