Avea artık kapınıza geliyor

Avea artık kapınıza geliyor

Avea hattı almak isteyenler, bireysel faturalı hat almak için artık yanlarında su, elektrik, doğalgaz faturası, kredi kartı ekstresi gibi evraklar taşıması gerekmeyecek. Avea Müşteri Hizmetlerini arayıp başvuru yapanların Avea hatları adreslerine teslim edilecek. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir’de verilmeye başlanacak hizmet, ileriki günlerde Türkiye genelinde sunulacak.
LG LH2300
Hattınız kapıya geliyor
Yeni uygulama ile faturalı hat almak için bayilere uğrayarak ya da Müşteri Hizmetleri’ni arayarak Ad, Soyad, Adres ve Telefon bilgilerini bırakmak yeterli. Aboneler verdikleri adreste ziyaret edilerek hatları teslim ediliyor. İşlemlerin tamamlanmasının ardından, abonelerin hatları 24 saat içerisinde açılıyor. Evinizden hat almanız ve hattınızın kullanıma açılma süresi maksimum 3 iş günü içerisinde gerçekleştiriliyor.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 23.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler