Avea 3G otobüslere bindi

Avea 3G otobüslere bindi

Şehirlerarası otobüs taşımacılığında MAN ve NEOPLAN otobüslerini tercih eden otobüs firmaları, müşterilerine Avea ile 3G hızında ücretsiz internet erişim imkanı sunacak. MAN ve Avea arasında imzalanan bu işbirliği ile otobüs yolculukları 3G hızında geçecek.

Sony Ericsson W995iUzun yolculuklar daha keyifli hale gelecek
Fabrika çıkışlı MAN ve NEOPLAN seyahat otobüslerinde yer alacak Avea 3G Wireless Router teknolojisi sayesinde, şehirlerarası otobüslerde seyahat eden yolcular internete kolayca bağlanabilecek. Şehirlerarası seyahatlerde yolculara hızlı ve kesintisiz mobil internet hizmeti sunmak amacıyla hayata geçirilen işbirliği sayesinde Avea 3G Wireless Router ile yolcular ek bir bağlantı cihazına ihtiyaç duymadan Wi-fi bağlantısı üzerinden 3G hızında internete erişebilecek.

Avea ile hızlı ve kesintisiz internet keyfi
Türkiye’nin önde gelen pek çok seyahat firmasının kullandığı MAN ve NEOPLAN seyahat otobüslerine yerleştirilecek olan Avea 3G Wireless Router, MAN tarafından üretilecek yeni otobüslerin yanı sıra halihazırda kullanımdaki otobüslere de monte edilebiliyor. Avea 3G Wireless Router ile kesintisiz mobil internet bağlantısı için yolcuların kablosuz bağlantı kartı içeren diz üstü bilgisayarları olması yeterli oluyor.



Eklenme tarihi: 16.11.2009
Kaynak: Mobiletişim | 3G

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler