Snapdragon 835 çipsetli ASUS ZenFone geliyor

Snapdragon 835 çipsetli ASUS ZenFone geliyor

Qualcomm'un yeni Snapdragon 835 çipseti, 2017'de akıllı telefon piyasasının yıldızı olacak. Yarın CES 2017 fuarında detaylı tanıtımı gerçekleştirileceği belirtilen çipset, görünen o ki ilk olarak ASUS tarafından kullanılacak. Resmi Twitter hesabından dikkat çekici bir paylaşım yapan ASUS, dünyanın en güçlü işlemcisine sahip yeni ZenFone telefonunu 4 Ocak'ta tanıtacağını açıkladı.

Tayvanlı üretici, paylaşımda kullandığı görselle "dünyanın en güçlü işlemcisi" olarak nitelendirilen donanımın Qualcomm Snapdragon olduğunu doğruluyor. Şimdiye kadar hakkında hiçbir haber gündeme gelmeyen ya da sızıntısı gerçekleşmeyen gizemli ZenFone'nin resmiyet kazanacak ilk Snapdragon 835 çipsetli telefon olması kesin. Ancak tanıttığı çözümleri piyasaya sürmekte epeyi geciken ASUS'un amiral gemisini 2017 ikinci çeyreğine kadar tüketiciye sunması zor görünüyor.

Üst segment ZenFone dışında ASUS, orta segmente hitap eden, kamera ve pil gibi farklı donanımsal üstünlüklere sahip birkaç telefonu daha Las Vegas'a götürüyor.



Eklenme tarihi: 2.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler