Qualcomm ve MediaTek çipsetli yeni ZenFone 2 versiyonları duyuruldu

Qualcomm ve MediaTek çipsetli yeni ZenFone 2 versiyonları duyuruldu

Önümüzdeki ay resmi satışına başlanacak olan ZenFone 2, yapılan son duyuruyla iki yeni versiyona daha kavuştu. İlk önce 5 inçlik sürümü doğrulanan telefon, tahmin edildiği gibi ASUS tarafından büyük bir ürün ailesine dönüştürülüyor.

2015'te 17 milyon akıllı telefon satmayı planlayan ASUS, memleketi Tayvan'da düzenlediği bir yatırımcı buluşmasında, ZenFone 2'nin daha ucuz fiyatlandırılacak Qualcomm çipsetli sürümü ve MediaTek yongalı 4G desteğinden yoksun varyasyonunu resmen duyurdu. Yılın ikinci çeyreğinde satılmaya başlayacağı müjdelenen Qualcomm çipsetli model, ilk tahminlere göre toplam ZenFone 2 satışlarının %40-50'sini oluşturacak. Bütçe dostu modelin büyük bir başarı elde edeceğini düşünen Taipei merkezli şirket, MediaTek versiyonunu ise 2015 ikinci yarısında Hindistan'da tüketicilerle buluşturacak.

Intel işlemcili orijinal ASUS ZenFone 2, martta Çin, Hong Kong, Tayvan, Singapur ve Fransa'da satılmaya başlayacak. Türkiye ve diğer ülkeler nisan-haziran döneminde ikinci nesil ZenFone'lere kavuşmuş olacak.



Eklenme tarihi: 15.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler