5 inçlik ASUS ZenFone 2 versiyonu doğrulandı

5 inçlik ASUS ZenFone 2 versiyonu doğrulandı

4 GB RAM ile donatılan ilk akıllı telefon ünvanının sahibi ASUS ZenFone 2, birden fazla donanım seçeneğiyle tüketicilerin karşısına çıkacak. Üç farklı çipset, 1/2/4 GB sistem belleği, 8 gigabayttan 64 gigabayta kadar dahili hafıza seçenekleri ve HD/Full HD panel sürümleri, şimdilik resmiyet kazanan ZenFone 2 modelleri arasında yer alıyor. Ancak Sogi.com.tw sitesi, ekran büyüklüğünde de birden fazla seçenek bulunacağını bildiriyor.

Tayvanlı internet sitesinin haberine göre; 5,5 inçlik ikinci nesil ZenFone ile birlikte 5 inçlik daha küçük bir model de piyasaya sürülmüş olacak. Orijinal ZenFone 2'nin peşi sıra çıkış yapacağı iddia edilen 5 inçlik ZenFone 2 de 64-bit Intel Atom işlemci ve 13 MP/5 MP kamera donanımlarına sahip olacak. Fakat ekran boyutunun küçülmesiyle pil veyahut diğer teknik detaylarda da düşüş meydana gelip gelmeyeceği netleşmiş değil.

Geçen sene üç cihazla sektöre atılan ASUS'un bu yıl tek bir ZenFone ile satışa çıkacağını düşünenler bir kez daha yanılmış oldu. Gerek 5,5 inçlik modeldeki çok çeşitli donanım konfigürasyonları gerekse ikinci bir ekran boyutunun varlığı ZenFone 2'nin sadece bir cihaz değil, akıllı telefon ailesi olduğunu gözler önüne seriyor. 199 dolar başlangıç fiyatına sahip 5,5 inçlik ZenFone 2'nin martta küresel piyasada satışa çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 23.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler