2014 model ASUS Tranformer Pad tabletler görüntülendi

2014 model ASUS Tranformer Pad tabletler görüntülendi

ASUS, üç senedir Transformer markasıyla piyasaya sürdüğü tablet bilgisayar modelleri sayesinde pazarda saygı değer bir konum elde etmeyi başardı. Geçen yıl ikinciliği Samsung'a kaptırsa da büyümesini sürdüren üreticinin yeni tabletleri ilk kez görüntülendi. Benzer sızıntılarla daha önce gündeme gelmiş olan Notebookitalia.it sitesi, iki Transformer Pad çözümüne ait ilk detayları okuyucularıyla paylaştı.

Transformer Pad Infinity TF303 olarak adlandırılacağı ileri sürülen ilk model, Full HD çözünürlüklü 10,1 inçlik bir ekran, uzun bir kullanım süresi sağlayacak güç ünitesi, yeni nesil Intel Bay Trail işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini beraberinde getirecek. Üst düzey özellikleriyle tanınan Infinity modellerinin bütçe dostu bir versiyonu olarak çıkış yapması beklenen TF303'ün yanı sıra TF103 modeli de ilk kez bu sızıntıyla öğrenilmiş oldu. Şuan için iki tablet bilgisayara ait daha fazla detay gün yüzüne çıkmış değil.

Tayvanlı üreticinin yenilenmiş tasarımıyla donatılan iki tablet de çıkarılabilir klavye standı desteğine sahip olacak. Henüz ne zaman duyurulacağı bilinmeyen aygıtların, Computex 2014'te endüstrinin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 7.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler