Asus Padfone: 3’ü bir arada

Asus Padfone: 3’ü bir arada

Asus Padfone 4.3 inç büyüklüğünde akıllı bir telefon. Padfone’u diğer cihazlardan ayıran özelliği telefonun 10.1 inç büyüklüğündeki bir tablet ile birlikte kullanılabilmesi. Tabletin arkasında bulunan cep sayesinde, telefonu bu kısma yerleştirerek tüm özellikleri tablet üzerinden kullanmaya devam ediyorsunuz.

Kulaklık olarak kullanılabilen kalem
Paket içeriğinde tableti kullanırken kullanabileceğiniz bir kalem de bulunuyor. Bu kalemin de aynı telefon gibi diğer kalemlerden farklı bir yönü var. Kalemi Bluetooth kulaklık gibi kullanabiliyor ve bir çağrı geldiğinde kalemi ahize gibi kullanabiliyorsunuz.



Fiyatı 3.100 TL
6 Nisan'dan beri ön satışta olan cihaz 20 Nisan’da Tayvan’da satışa sunulacak. Cihazın fiyatı 610 dolar. Bu fiyat sadece akıllı telefonun fiyatı. Akıllı telefonu tek başına alabiliyorsunuz. Telefonla birlikte 10.1 inç büyüklüğündeki tableti, Bluetooth kulaklığı ve kulaklık özelliğine sahip stylus kalemi almak isterseniz toplam fiyat 850 dolar oluyor. Asus tabletlerinin en önemli özelliği olan klavyeye sahip olmak isterseniz 130 dolar daha ödemeniz gerekiyor. Cihazın ülkemizdeki fiyatının 3.100 TL olması bekleniyor.

ASUS WebDepolama Hizmeti
PadFone sahipleri aynı zamanda 3 yıl süreyle 32GB ASUS WebDepolama hizmeti alacaklar ve yaygın bulut bilişim deneyiminden ASUS bulut servisiyle faydalanabilecek. Bu son ASUS yeniliği, önceden yüklenmiş olan ASUS’un ayrıcalıklı SuperNote uygulamasıyla birlikte geliyor. SuperNote, kullanıcıların klavye, dokunma giriş, fotoğraf ve video çekiminin yanı sıra sesli notlar gibi bir çok seçenekle not ve bilgi almasını sağlayan çok yönlü bir not alma uygulamasıdır.

Asus PadfoneAsus Padfone özellikleri:

  • 65.4 x 128 x 9.2 mm boyutlarında, 129 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 10.4 saat konuşma, 373 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 540 x 960 px ekran
  • 16 GB / 32 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 8 MP kamera, Otomatik netleme
  • 3G ile hızlı internet, Wireless Lan, GPS
  • Qualcomm Snapdragon S4 Dual Core, 1.5 GHz işlemci

Asus Padfone ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 12.04.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler