Turkcell’den Turkcell PDA hediye

Turkcell’den Turkcell PDA hediye

12, 18 ya da 24 ay taahhüt vererek internet kullanımı alan bireysel hat sahiplerine, seçecekleri bir TurkcellPDA Turkcell’den hediye. TurkcellPDA, mobil hayatın tüm iletişim ve eğlence ihtiyaçlarına cevap veriyor. TurkcellPDA ile EDGE üzerinden internete bağlanıp sörf yapabilir, e-postalarınızı okuyup cevaplayabilir, ekli ofis dosyalarını açıp üzerinde güncelleme yapabilir, randevu ve adres defterinize uzaktan erişebilirsiniz.

Kimler katılabilir?
Mobil Ofis TurkcellPDA kampanyasından, en az 6 aydır Turkcell faturalı hatta sahip tüm bireysel aboneler yararlanabilir. Bu süreden az zamandır bireysel hat sahibi olanlar, internet paketi aboneliği olanlar, Hazır Kart sahipleri ve CepBizden kampanyasından faydalananlar bu kampanyaya dahil olamaz. Aşağıdaki kategorileri inceleyerek size en uygun ödeme paketini seçebilirsiniz.

Kategori 1
Palm Treo 750 veya HTC P4350 modeline aşağıdaki ücretlendirme tablosuna göre aylık sabit taksitlerle sahip olabilirsiniz. Telefon ile birlikte seçtiğiniz taksitlendirme seçeneğindeki ücretsiz internet kullanım hakkına da sahip olabileceksiniz.

KDV, ÖİV Dahil

Aylık ücretsiz kota

12 Aylık

120 YTL

1300 MB

18 Aylık

96 YTL

1200 MB

24 Aylık

84 YTL

1100 MB



Kategori 2
HTC Touch modeline aşağıdaki ücretlendirme tablosuna göre aylık sabit taksitlerle sahip olabilirsiniz. Telefon ile birlikte seçtiğiniz taksitlendirme seçeneğindeki ücretsiz internet kullanım hakkına da sahip olabileceksiniz.

KDV, ÖİV Dahil

Aylık ücretsiz kota

12 Aylık

96 YTL

1200 MB

18 Aylık

72 YTL

1000 MB

24 Aylık

59 YTL

250 MB



Kategori 3
Motorola MOTO Q modeline aşağıdaki ücretlendirme tablosuna göre aylık sabit taksitlerle sahip olabilirsiniz. Telefon ile birlikte seçtiğiniz taksitlendirme seçeneğindeki ücretsiz internet kullanım hakkına da sahip olabileceksiniz.

KDV, ÖİV Dahil

Aylık ücretsiz kota

12 Aylık

84 YTL

1100 MB

18 Aylık

59 YTL

250 MB

24 Aylık

47 YTL

200 MB



Ayrıntılar neler?
  • Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kurumsal müşteriler, Turkcell Satış Yetkilileri ile iletişime geçmeli veya Kurumsal Çözüm Merkezi’ne başvurmalıdır.
  • Mobil Ofis İnternet paketleri sadece yurtiçi kullanımı için geçerlidir. Yurtdışında geçerliliğini yitirir.
  • Kampanyaya ait damga vergisi abone tarafından ödenir. Bu, taahhütnamede belirtilmiştir. Damga vergisi, sözleşmede belirtilen toplam tutarın binde 7,5’uğu kadardır.



Eklenme tarihi: 13.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler