Artık İş’ler çok başka yapılacak

Artık İş’ler çok başka yapılacak

Geleceğin iş dünyasında var olmak isteyen şirketler, 7-11 Ekim tarihleri arasında işlerini bilişim teknolojileri ile yeniden keşfedecekler. ‘İşini yeniden keşfet!’ ana teması ile 7-11 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi ’08, birçok sektörde iş yapış şekillerini yeni modellerle değiştirmenin yolunu sunacak. İş dünyasının gündemini değiştirecek olan Bilişim Zirvesi ’08, sürekli zamanla yarışan iş profesyonellerine gelecek plan ve yatırımları için özel bir platform sunacak. 2000 yılından beri yeniliklerle tanıştırıp yol gösteren Bilişim Zirvesi ‘08’, Türk iş dünyası için bilgiyi tek çatı altında toplayacak.

Bilişim Zirvesi 08
Turkcell ana sponsorluğunda, HP ve Tellcom resmi sponsorluğunda gerçekleşen ve 150’ye yakın yerli ve yabancı konuşmacının bilgi ve tecrübelerinin aktarılacağı Bilişim Zirvesi ‘08’e, 4 bini aşkın iş ve teknoloji liderinin/profesyonelinin katılımı bekleniyor. İlk günü; İş ve Teknoloji Liderleri Buluşması olarak gerçekleştirilecek, ardından 5 Tema Günü ile İş ve Teknoloji oturumlarından oluşacak Bilişim Zirvesi 08’de konular; iş dünyasına yön verecek ve iş dünyasının işlerini yeniden keşfetmelerinde yol gösterecek şekilde düzenlendi.

Her sektöre yönelik çözüm
Yöneticilerin bir yıllık sürede dinleyebileceği konuşmacı ve konuyu bir haftada sunan Bilişim Zirvesi ‘08’de her sektöre yönelik çözüm ve iş geliştirme modelleri sunulacak. CeBIT Bilişim Eurasia ile aynı çatı altında gerçekleştirilecek olan ‘Bilişim Zirvesi ’08’de, işini yeniden keşfederek rekabette güçlü olmanın, daha fazla kazanç sağlamanın, mevcut başarıları artırmanın yolları, kurumların iş yapış şekillerini ne yönde değiştirmeleri gerektiği, konferansların ana gündemi olacak.

İlk kez Tema Günleri
Bilişim Zirvesi ’08 de bu yıl ilk kez gerçekleşecek Tema Günleri, herkesin işi olan bilişim teknolojilerini sektörlere yönelik irdeleyip, başarılı olmanın ve daha fazla kazanmanın yollarını bilgi ve tecrübenin yanı sıra Türkiye ve dünyadan örneklerle gösterecek. Tema Günleri’nde; Telekom, Ülke Güvenliği, e-Sağlık / Tele Sağlık, Bilişim İhracatı ve Genç Zirve Konferansları gerçekleştirilecek. Uzmanlıkları ile dikkatleri üzerine çeken, ilk kez aynı çatı altında bir araya gelecek olan konuşmacılar arasında, yurtdışında başarılı çalışmalar sergileyen konuşmacılar kadar, Türk iş dünyasının yakından tanıdığı birçok başarılı isim de Bilişim Zirvesi ‘08’de yer alacak.



Eklenme tarihi: 30.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler