Artık iPhone’da MMS problemi yok

Artık iPhone’da MMS problemi yok

iPhone kullanıcıları telefon üzerinde büyük hayal kırıklığına sebep olan eksikliklerle karşılaştılar. Bu eksikliklerin başında telefonun MMS gönderememesi, video kaydının bulunmaması ve internet sayfalarında yer alan Flash Player dosyalarını görüntüleyememesi geliyordu. Bu özelliklerin ticari sebeplerle eksik tutulması büyük heyecanlarla iPhone alanları çok üzmüştü.

Apple iPhone 3GBütün eksiklikler gideriliyor
iPhone modelinin 2. versiyonu Apple iPhone 3G çıkmasına rağmen bu eksikliklerin çoğunun giderilmediğini görüyoruz. iPhone 3G’de MMS gönderemiyor ve video kaydı yapamıyor. Artık bu tür sorunların hepsine bir çare var. Bildiğiniz gibi ilk modelin arka kapağı açılamıyor ve farklı bir SIM kart taktığınızda çalışmıyordu. Kısa sürede çözülen bu problemin ardından şimdi de MMS ve Flash Player problemlerinin çözüldüğünü görüyoruz.

Ne yapmam gerekli?
SwirlyMMS isimli yazılım sayesinde artık telefonunuzdan MMS gönderebileceksiniz. Programın yasal olarak izni olmamasına rağmen iPhone’da çalıştığı doğrulandı. Bu programı telefonunuza kurarak telefonunuza MMS özelliği kazandırabiliyorsunuz. Bir başka yazılım ile de artık internette dolaşırken göremediniz Flash Player eklentilerini çalıştırabiliyorsunuz.

Apple iPhone MMS


Apple iPhone 3G ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İlk benim haberim olsun
Apple iPhone 3G modelinin anlaşmalı mağazalarımızda satışa sunulduğunda fiyat bilgilerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler