Arkadaşını söyle 1000 kontör kazan

Arkadaşını söyle 1000 kontör kazan

Sevdiklerini Turkcell abonesi yapan bireysel hatlı Turkcell'liler hem kendilerine hem de sevdiklerine 1000 kontör kazandırıyor. Bunun için yapmanız gereken 15 Mart'a kadar arkadaşınızın numarasını Turkcell'e göndermek. Bu gönderimden sonra arkadaşınız numarasını Turkcell'e taşırsa hem siz hem de o tam 1000 kontör kazanacak.

Kampanyaya katılım:
Turkcell abonesi yapmak istediğiniz numarayı 2156 SMS numarasına göndermeniz yeterli. 2156'ya gönderilen SMS'ler ücretsizdir. İstediğiniz kadar gönderim yapabilirsiniz. Fakat sadece bir kere 1000 kontör kazanabilirsiniz.

Kampanya detayları:

  • Kampanyaya sadece diğer GSM operatörlerine ait referans olunan GSM numarasını 2156 numarasına SMS gönderen bireysel hatlı Turkcell'liler katılabilir.
  • Referans olunan rakip operatör numarasını gönderen kişi bu SMS'i göndererek referansı ile her türlü tanıtım ve reklam amaçlı iletişimin Turkcell ve iş ortakları tarafından yapılmasını kabul ve beyan eder.
  • Aynı numaraya birden fazla kişinin referans olması durumunda referans numarasını ilk gönderen kişi ödüle hak kazanır.
  • Ödüle hak kazanmak için referans olunan kişinin referans olunma tarihinden sonra Turkcell'e numara taşıma talebinde bulunması gerekmektedir.
  • Referans olunan kişinin, numarasını 31 Mart'a kadar Turkcell'e taşıması durumunda, ilgili kontör ve dakika yüklemeleri 15 Nisan'da tamamlanacaktır.



Eklenme tarihi: 3.03.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler