Arızalı bataryanızı ücretsiz değiştirin

Arızalı bataryanızı ücretsiz değiştirin

Nokia, 2005-2006 yıllarında ürettiği 'BL-5C' modeli bataryalarında hata tespit etti. Finlandiyalı firma, sattığı 300 milyon civarındaki cep telefonunda bulunan bu bataryanın yaklaşık 46 milyonunun hatalı olduğunu saptadı. Şarj halindeyken aşırı ısınan ya da konuşma anında ısınıp yerinden oynayan bataryaların değişimi, internet üzerinden de yapılabilecek.
Nokia 6220 Classic
Nasıl değiştireceksiniz?
Bunun için http://batteryreplacement.nokia.com web adresine girerek bataryanın arkasındaki 26 haneli numarayı yazmak yetiyor. Kişisel bilgilerinizi yükledikten kısa süre sonra, firma yeni bataryayı bir özür mektubuyla gönderiyor. İnsan hayatını riske eden bataryalar, Nokia'nın 52 farklı telefon modelinde kullanılmış.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.04.2008
Kaynak: Nokia

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler