AppTurka iOS uygulaması ile istediğiniz uygulamaya daha kolay ulaşın

AppTurka iOS uygulaması ile istediğiniz uygulamaya daha kolay ulaşın

Mobil işletim sistemlerinin can damarları olan uygulama mağazalarında istediğiniz işlemleri yapacak olan uygulamaya ulaşmak bazen çok can sıkıcı olabiliyor. Hele ki uygulama sayısı bir milyonu aşan için iOS işletim sisteminin mağazasında her ne kadar kategoriler olsa da bazen indirdiğiniz uygulamalar istediğiniz niteliklere sahip olmuyor.


İşte burada devreye gire AppTurka sizin ilgi duyduğunuz alanlara ve beğenilerinize bakarak kullanabileceğiniz Türkçe uygulamaları öneren bir sistematik üzerinde çalışarak en doğru uygulamaya erişmenizi sağlıyor. Türkçe uygulama sayısında büyük bir arşive sahip olan AppTurka, indirimde ya da ücretsiz olan uygulamaları size bildirme yeteneğinin yanında, kategoriler, akıllı arama, yorum yazma gibi özelliklere de sahip.

Tasarım açısından da kolay anlaşılabilir bir yapı sunan AppTurka sosyal ağlarda beğendiğiniz uygulamaları paylaşmanıza da olanak sağlıyor. Siz de bu uygulamayı denemek isterseniz aşağıdaki linkten App Store giderek uygulamayı indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 28.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler