Apple'ın yeni iPhone ve iPad'i hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor

Apple'ın yeni iPhone ve iPad'i hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor

Apple’ın yeni telefonu ile ilgili süreç ilerledikçe dedikodular ve uzmanların tahminleri de peşi sıra geliyor. Bir yerden sonra inandırıcılığını kaybetse de haberlerimize sık sık konu olan bu tahminlerin ortak noktası ise iPhone 5S’in Ağustos ayı itibari ile karşımıza çıkacağı.

Yeni nesil iPad’ler hakkında da bir çok tarih ile sürülse de, yen tablet bilgisayarın Nisan dönemi gibi tanıtılacak olması en olası tahmin. Teknik özellikler ise tasarım gibi yine sadece öngörülerle sınırlı. Apple’ın yeni telefonunda özellikle kamera üzerinde çalışması bekleniyor. Diğer özellikler ise pekala bir seviye üstte olacak. Tasarım ise tam bir kapalı kutu olsa da çok farklı değişikler beklenmiyor.


Bizim fikrimiz ise bu tahminlerin artık biz de atalım elbet biri tutar mantığında ilerlemesi. O yüzden şimdilik Apple açıklayana kadar en olası tarihleri sizinle paylaşmak istedik. Bu tarihlerin içersinde iOS 7’nin geliştiriciler için yayınlanıp hazır hale gelmesi sürecini de dahil ettiğimiz ayrıca belirtelim. Yine bizim burada bahsettiğimiz tarihlerinde de, tahminlerin ortak noktasını oluşturan bir takvim olduğu düşünülürse en doğru tarih için Apple’ı beklemek en iyisi olacaktır.



Eklenme tarihi:

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler