Apple yeni iPhone'un üretimine hala başlamadı

Apple yeni iPhone'un üretimine hala başlamadı

Akıllı telefon pazarının önde gelen markalarından Apple, rakipleri piyasaya hızla amiral gemi modellerini çıkartırken sessizliği korumaya devam ediyor. Gelen son haberler ise yeni iPhone’u bekleyen tüketicileri daha da üzecek gibi.

Daha önce iddia edildiği üzere iPhone 5S’in üretimine Mart ayında başladığı söylenen Apple’ın son gelen bilgilere göre henüz üretim aşamasına geçmediğini gösteriyor. Japonya merkezli Nikkan Kogyo Shimbun kaynaklı haberde iPhone’da kullanılacak Sharp LCD panellerinin üretimi Haziran’da başlayacak. Aynı zamanda Japon Display ve LG Display’in üretimi de yine kaynak tarafından teyit edildi.

Birçok iddiada ortaya atılan ve Haziran ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone’un bu tarihlerdeki çıkışı da bu haber üzerine pek mümkün gözükmüyor. Öte yandan yeni işletim iOS 7’de de sıkıntı yaşandığı sürekli gündeme geliyor. Açıkçası bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz ise birçok meraklı teknoloji severin Apple’ın yapacağı resmi açıklamayı beklediği.



Eklenme tarihi: 8.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler