Apple ucuz iPhone olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı

Apple ucuz iPhone olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı

Yazın ortalarına geldiğimiz şu günlerde akıllı telefon sektörünün lider firmaları amiral gemisi modelleriyle pazar içine iyiden iyiye kendini gösterirken Apple ise, her sene olduğu gibi bu sene de sonbahar ayını bekliyor.

Teknoloji dünyasında ise bu bekleyişle beraber, Apple ile ilgili kaynaklara ulaştığını iddia eden ve uzman analizlerinin yer aldığı birçok haber de sitelerde kendine yer alıyor. Son gelen haberler ise Apple’ın plastik kasaya sahip ucuz iPhone üretimiyle ilgili. Tedarikçisi Foxconn’da çalıştığı iddia edilen bir çalışanın yayınladığı fotoğrafın ucuz iPhone’un kasası olduğu belirtlirken, Apple logosu ve iPhone alıştığımız yerlerinde yer alırken kamera ve LED flaş için yer alan boşluklarda da herhangi bir farklılık yok.


Fotoğraf hakkında birçok yorum yer alırken orta payda henüz konuşmak için erken olduğu yönünde. Diğer açıdan bakıldığında ise son zamanlarda satışlarda ve hisselerinde düşüş yaşayan Apple’ın bu hamlesinin çok mümkün olduğunun belirtilmesi. Özellikle gelişmekte olan pazarlarda Android cihazlara karşı yarışta zorlanan Apple’ın ucuz iPhone ile bunu aşacağını birçok uzman dile getiriyor. Apple’ın böyle bir stratejisinin olup olmadığını anlamak içinse biraz daha beklememiz gerekiyor.



Eklenme tarihi: 1.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler