Apple Ucuz iPhone çıkartacak mı?

Apple Ucuz iPhone çıkartacak mı?

Uzun süredir dedikoduları ortalıkta dolaşan Apple’ın ucuz iPhone üreteceği iddialarına her gün bir yenisi daha eklenirken, Apple’ın üst düzey yöneticisi Phil Schiller bu iddiların aslını yasıtmadığını belirtmiş ve bunu yalanlamıştı.


Buna rağmen yine tutarlı ve isabetli tahminleriyle bilinen, Japonya’da teknoloji alanında yayın yapan Macotakara sitesi bu iddialara bir yenisini ekledi. Site’nin iddiasına göre Apple , ucuz iPhone’da polikarbon bir kasa kullanacak ve ekran 4.5 inç boyutuna ulaşacak. Site iddiasında ucuz iPhone’un fiyatını da belirtirken, akıllı telefonun sözleşmesiz olarak 330 dolara satılacağını ekliyor.

Apple diğer iddiaları geç yanıtladığı gibi henüz bu iddiaya da yanıt vermedi. Birçok uzmanın ve sitenin bu öngörülerinin ne şekilde sonuçlanacağını kimse bilmiyor. Bilinen ise bu iddialar karşısında heyecanlanan tüketicinin de ucuz iPhone’u istediği. Açıkça söylemek gerekirse bu şekilde piyasada yer alacak bir iPhone karşısında, rakiplerinin çok zor durumda kalacağı. Bakalım iPhone gerçekten karşımıza hem hesaplı hem de farklı bir iPhone’la çıkacak mı?



Eklenme tarihi: 3.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler