Apple Online Store Türkiye'de hizmete açıldı

Apple Online Store Türkiye'de hizmete açıldı

Türkiye'deki perakende satış faaliyetlerine önümüzdeki yılın başında faaliyete girecek ilk mağazasıyla başlayacağı tahmin edilen Apple, bugün çevrimiçi mağazası Apple Online Store'yi resmen ülkemizde hizmete açtı. Yeni iPhone modellerinin Türkiye'ye geldiği gün kullanıma sunulan mağaza, ülkemize özgü birtakım detaylarla bezenerek yerelleştirilmeye çalışılmış.

iPhone 5s ve iPhone 5c'nin yanı sıra iPhone 4s, iPad, iPad mini, iMac, Macbook Air, Mac mini, Mac Pro, Macbook Pro ve iPod gibi Apple aygıtlarının satın alınabilir olduğu çevrimiçi mağaza, ürünlerin ülkemizdeki perakende satış fiyatlarına da düzen getirmiş olacak. Halihazırda havale ile alımlarda en uygun fiyatları sağlayan firmanın dijital satış kanalı ile yapılan alışverişlerde kargo ücreti de ödemeniz gerekmiyor. Apple Online Store ayrıca, 12 aya kadar taksit seçenekleri ve destek hattı aracılığıyla teknik destek alabilme imkanına sahip olacak.

store.apple.com/tr adresinde erişebileceğiniz mağazanın gelmesiyle birlikte Türkiye'deki Apple markalı ürün satışında yaşanan fiyat ve benzeri konulardaki sıkıntılarrın ortadan kalkacağı tahmin ediliyor. Bu ciddi yatırımın piyasayı nasıl etkileyeceğini ilerleyen dönemlerde göreceğiz.



Eklenme tarihi: 1.11.2013
Kaynak: Apple Store

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler